VEINE DAGEN 2023 | POM Revalidatietechniek

VEINE DAGEN 2023

Door POM Revalidatietechniek op 05 april 2023

Graag nodigen we u uit om onze stand te bezoeken op de VeineDAGEN op 6 & 7 oktober in de Evenementenhal in Gorinchem. Het is alweer de 5e editie van deze gezellige beurs vol informatie en inspiratie voor kinderen en jongeren met een beperking. We zien tijdens de VeineDAGEN niet alleen ouders en professionals maar ook de kinderen en jongeren zelf!
We laten u graag nieuw ontwikkelingen zien, maar horen ook graag waar u behoefte aan heeft. Samen kunnen we de wereld van kinderen en jongeren met een beperking (nog) mooier maken.

Toegang is GRATIS. Om wachten bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren. Dat kan vanaf 1 september a.s. via de website: www.veinedagen.nl

Parkeren kan op loopafstand op het parkeerterrein van de Evenementenhal Gorinchem. Er is tijdens de VeineDAGEN een food plaza geopend waar u naast diverse drankjes ook kunt lunchen.

Waarom doen wij mee aan de VeineDAGEN? 

Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!

Lezingen en workshops

Naast de ontmoeting met heleboel deelnemende bedrijven bent u ook van harte welkom om één van de lezingen of workshops gratis bij te wonen. Voor het volledige overzicht van alle workshops die u bij kunt wonen, verwijzen wij u graag naar de website van de beurs: www.veinedagen.nl

Daar vindt u ook informatie over alle andere standhouders, een beursplattegrond en algemene informatie. Wij begroeten u graag op de VeineDAGEN, tot dan!


[shared_counts]