Over Pom

Expert in hulpmiddelen op maat

Pom Revalidatietechniek bestaat sinds 1993 en is leverancier van een uitgebreid pakket aan revalidatiehulpmiddelen, verpleeg-, gezondheids- en comfortartikelen. Wij leveren zowel standaard producten als hulpmiddelen op maat. Aanpassingen worden in de eigen werkplaats gemaakt. Landelijk werkt Pom Revalidatietechniek als distributeur van een eigen kinderfietsenlijn, de Leckey en Firefly kinderhulpmiddelen en de Lintech comfortfietsen. Pom Revalidatietechniek verzorgt de complete dienstverlening; advies, indicering, het aanmeten/aanpassen, het vervaardigen van individuele adaptaties, de levering en de nazorg. Het team bestaat uit 12 adviseurs, technici en verkoopmedewerkers die met veel ervaring, betrokkenheid en kunde te werk gaan.

Nauwe samenwerking met behandelaars/verwijzers

Onze unieke locatie onder één dak met de Sint Maartenskliniek, stelt ons in staat om nauw samen te werken met artsen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Zowel bij de cliëntenbehandeling, waar er veel gewerkt wordt in multidisciplinaire teams, als bij productontwikkeling, innovaties en kennisoverdracht. We hebben hierdoor toegang tot de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van het bewegingsapparaat. Hierdoor beschikt Pom Revalidatietechniek over de laatste kennis om optimale hulpmiddelen te maken.

Historie

Pom Revalidatietechniek is ontstaan uit de Prothese- en Orthese Makerij Nijmegen (Pom). Een bedrijf dat al sinds 1936 bestaat, aanvankelijk als onderdeel van de Stint Maartenskliniek. Begin jaren 90 is Pom verzelfstandigd. Eerst als stichting ,later in 2008 is de stichting Pom omgezet naar Pom BV. Voorheen bestond Pom uit 4 bedrijfsonderdelen; Revalidatietechniek, Orthopedietechniek, Orthopedische schoentechniek en Podotherapie. In december 2011 is Pom BV overgenomen door het Belgische bedrijf V!GO en later OIM. Per juni 2014 is de afdeling Revalidatietechniek verzelfstandigd en verder gegaan als Pom Revalidatietechniek B.V..

 

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs:

Telefoonnummer: 024-3659550
E-mail: info@pomrevalidatietechniek.nl
Of via het contactformulier

Sint Maartenskliniek, route nr. 16
Hengstdal 3, 6574 NA Ubbergen (bij Nijmegen).
Geopend maandag t/m vrijdag 8.00 – 17.00 uur