Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

De organisatie

Bestaat sinds 1993 en is leverancier van een uitgebreid pakket aan revalidatiehulpmiddelen, verpleeg-, gezondheids- en comfortartikelen. Zowel standaard al individueel op maat. Pom Revalidatietechniek is expert in hulpmiddelen op maat. Aanpassingen worden in eigen werkplaats gemaakt. Wij zijn innovatief en steeds bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en/of verbetering van de huidige, vaak in samenwerking met behandelaars maar ook met andere bedrijven/fabrikanten. Naast een dealerfunctie in een ruime regio rond Nijmegen werkt Pom Revalidatietechniek ook landelijk als distributeur van een eigen lijn aan kinderfietsen, kinderrevalidatiehulpmiddelen en de BerkelBike producten maar ook door contracten met betalende instanties en contacten met behandelaars. Een van de specialiteiten van Pom is kinderrevalidatie.

Pom Revalidatietechniek verzorgt de complete dienstverlening zijnde; de advisering, indicering, het aanmeten/passen, de individuele adaptaties, de levering en nazorg. Sinds enige jaren is Pom Revalidatietechniek distributeur van James Leckey kinderproducten.

Pom heeft gespecialiseerde betrokken, deskundige vaklieden in dienst en een goed geoutilleerde werkplaats beschikbaar. Door de ligging van het bedrijf op het terrein van een gespecialiseerd ziekenhuis voor houding en beweging de Sint Maartenskliniek (SMK) en door onze landelijke activiteiten, komen onze cliënten uit heel Nederland, is ons cliëntenaanbod divers en vaak met complexe problematiek.

Onze dienstverlening is klantgericht, zo zijn de oplossingen die wij bieden vaak uniek, gewoon omdat ieder mens uniek is en omdat we blijven zoeken totdat we de beste oplossing gevonden hebben. Pom Revalidatietechniek drijft op personeel gekenmerkt door grote deskundigheid, inzet en betrokkenheid. We investeren daarom ook veel in de kennis en kunde van onze medewerkers.

Foto-winkel

Nauwe samenwerking met behandelaars/verwijzers

Onze unieke locatie onder een dak met de St. Maartenskliniek stelt ons in staat om nauw samen te werken met artsen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Zowel bij de cliëntenbehandeling waar er veel gewerkt wordt in multidisciplinaire teams (ieder brengt zijn of haar specifieke deskundigheid in), als bij productontwikkeling/ innovaties en kennisoverdracht. We hebben hierdoor toegang tot de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van het bewegingsapparaat. Hierdoor beschikt de Pom Revalidatietechniek over de laatste kennis om optimale hulpmiddelen te maken. Waarbij vakmanschap uiteindelijk de belangrijkste rol in de vervaardiging van goede hulpmiddelen en aanpassingen blijft spelen.