Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Biketour 2018 Oisterwijk

Zaterdag 19 mei zijn wij aanwezig in Oisterwijk op de Biketour 2018! Kom jij ook gezellig langs?

Meer informatie op https://www.facebook.com/WYzorg/ :

Sport-en Zorgatelier Oisterwijk organiseert een Biketour op zaterdag 19 mei. Inschrijven kost €10,- en de opbrengst van dit fiets- en wandelevenement komt geheel ten goede aan Stichting-Rick. De eerste 150 inschrijvers ontvangen ook een goodiebag met een gratis lunchpakket.

De Biketour steunt het goede doel “Stichting Rick” en vindt plaats in Oisterwijk op zaterdag 19 mei. De fietstocht start bij Sport- en Zorgatelier Oisterwijk, Le Sage ten Broekstraat 2, 5062 CT Oisterwijk. We hebben een aantal fiets- en wandelroutes uitgezet variërend van 3 tot 60 km.
Alle routes starten en eindigen op Le Sage ten Broekstraat 2, Oisterwijk (voormalig Levenskerk).

Iedereen is van harte welkom, met of zonder beperking en of je nu op een ‘gewone’ tweewieler, driewieler, handbike of scootmobiel komt, het maakt niet uit.

Sport- en Zorgatelier Oisterwijk
Het Sport- en Zorgatelier is een dagbesteding voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of een andere centraal neurologische aandoening. WY bieden op een laagdrempelige manier, professionele begeleiding.

Stichting-Rick
De opbrengsten gaan naar Stichting Rick (Stichting Rick leent speciale fietsen uit aan mensen met een beperking, tegen een vrijwillige bijdrage). Met je deelname ondersteunt je dus dit goede doel Meer informatie over de stichting vindt u op: www.stichting-rick.nl.

Start en inschrijven
Je bent welkom vanaf 10.00 uur op locatie Sport- en Zorgatelier Oisterwijk in te schrijven. De koffie staat klaar. Starten kan vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur, tot 16.00 uur is de finish open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *