Go to Top
 • Geen producten in je winkelmand.

Rijden

imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover

Uw mobiliteit weer optimaal

Bij Pom Revalidatietechniek kunt u terecht voor rolstoelen, scootmobielen en bijbehorende accessoires. De adviseur van Pom bekijkt samen met u en eventueel uw behandelend therapeut welke voorziening het beste bij u past en welke opties en accessoires er nodig zijn. Ook nemen we uw persoonlijke wensen mee in ons advies.

Omdat er een heel groot aanbod is aan rolstoelen hebben we maar een kleine selectie op onze website staan. Wanneer u opzoek bent naar een specifiek merk of model, neem dan contact met ons op.

  Action1NG Plus rolstoel


  De Invacare Action1 NG incidentele rolstoel.


  Action1NG rolstoel

   395,00 incl. BTW

  Een lichtgewicht rolstoel van uitzonderlijke kwaliteit.


  Rolstoeltas / Rollatortas Quokka

   7,95 89,95 incl. BTW
  quokka rolstoeltas rollatortas

  Quokka is de eerste praktische rolstoel- & rollatortas die eenvoudig op de rolstoel of rollator geklikt kan worden middels een adapter.

   


  Scooot 4-in-1 Firefly

   556,50 657,20 incl. BTW
  Scooot mobiliteitshulpmiddel

  De Scooot 4 in 1 van Leckey Firefly bestaat uit diverse hoogwaardige onderdelen die in verschillende samenstellingen gebruikt kunnen worden. Zo is het mogelijk om geduwd te worden, zelf te rijden, te kruipen en over de vloer te schuiven! Geschikt voor kinderen van ongeveer 2 t/m 6 jaar.


  Scootmobiel Colibri

   995,00 incl. BTW

  De nieuwe Invacare Colibri is een stijlvolle, simpele en kleurrijke micro lichtgewicht scootmobiel.


  Tour Base


  De Leckey Tour Base is een handbewogen onderstel dat gebruikt kan worden voor zowel de Mygo als de KIT. De aspecten houding, functie en comfort staan centraal. Het onderstel heeft een kantelmogelijkheid dat zo ontworpen is dat het zwaartepunt van de gebruiker altijd tussen de voor- en achterwielen blijft. Dit zorgt voor een stabiliteit van de gebruiker, de stoel en het onderstel.