Go to Top
 • Geen producten in je winkelmand.

Nieuw

imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover

Pom heeft regelmatig producten in de aanbieding. Onze webshop is nog niet online, maar tot die tijd vindt u hier al wel onze aanbiedingen. De fietsen die we op deze pagina aanbieden betreft tweedehands verkoop.
Mocht het product dat u zoekt niet op deze pagina staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we het toch aan u kunnen leveren!

  Carbon Ultralight Rollator Acre

   578,00 incl. BTW

  Zoekt u een uniek ontworpen Rollator welke extreem licht is? Dan is de Carbon by Acre Ultra Lichtgewicht Rollator ideaal voor u.


  Dorimé Boxspring ForLife


  De Boxspring ForLife is een exclusief ontworpen bed dat oogt als een boxspring maar de kenmerken heeft van een hoog-laagbed of zorgbed.


  Kous aantrekhulp Steve+

   79,95 incl. BTW
  kous aantrekhulp

  Volledig zelfstandig uw steunkousen aantrekken, dat kan met de Steve+


  Scooot 4-in-1 Firefly

   556,50 657,20 incl. BTW
  Scooot mobiliteitshulpmiddel

  De Scooot 4 in 1 van Leckey Firefly bestaat uit diverse hoogwaardige onderdelen die in verschillende samenstellingen gebruikt kunnen worden. Zo is het mogelijk om geduwd te worden, zelf te rijden, te kruipen en over de vloer te schuiven! Geschikt voor kinderen van ongeveer 2 t/m 6 jaar.


  Therapiemat Playpak Firefly

   382,00 incl. BTW
  Playpak therapiemat

  De Playpak speel- en therapiemat van Leckey Firefly is makkelijk meeneembaar en voorzien van verschillende steunen die met behulp van klittenband op de mat en op elkaar bevestigd kunnen worden. Zo kunt u tientallen verschillende opstellingen maken om uw kind te ondersteunen en te helpen bij zijn/haar ontwikkeling. Zowel voor thuis als onderweg.

   


  Zitondersteuning GoTo Seat Firefly

   387,00 780,00 incl. BTW
  zitondersteuning

  De GoTo Seat van Firefly is een multifunctionele zitondersteuning voor kinderen met een beperking. Het geeft u en uw kind de mogelijkheid om samen meer activiteiten te ondernemen. Hij is lichtgewicht, compact, makkelijk meeneembaar  en op diverse ondergronden te fixeren.