De Lintech Comfortfiets

Als u op zoekt ben naar meer comfort tijdens het fietsen, dan heeft POM Revalidatietechniek diverse oplossingen die u meer gemak bieden tijdens het fietsen.

Er zijn 4 verschillende typen :

  • De Suelo : Onze stabiele en extra lage instapfiets fiets
  • De Singly : De veelzijdige driewielfiets
  • De Toogether : De ideale duofiets om er samen op uit te gaan, met bestuurder en passagier
  • De Tandem : De bestuurder voorop en de tweede fietser achterop.

De Suelo – De extra lage instapfiets

De Suelo is een bijzondere stabiele lage instapfiets fiets, waarbij u altijd uw voeten stevig plat op de grond kunt zetten. Ook kunt u vanuit zittende positie wegrijden. Dankzij de extra lage en brede instap heeft u alle ruimte bij het op- en afstappen. De Suelo biedt uitkomst voor mensen die bang zijn om te vallen, (lichte) stabiliteitsproblemen hebben, moeite hebben met op- en afstappen of het wegrijden, of last hebben van gewrichtsklachten.

Lees meer over de Suelo

De Singly – De veelzijdige driewielfiets

Deze zeer stabiele fiets onderscheidt zich van andere driewielers door uitstekende stuur- eigenschappen, een extra ruime lage instap en een comfortabele stoel. U zit niet zozeer óp, als wel ín de fiets, wat bijdraagt aan een groot gevoel van veiligheid. De prettig zittende Singly heeft een stuur dat omhoog gezet kan worden om moeiteloos in- en uit te stappen. Hetzelfde geldt voor de stoel die u zowel in hoek als in hoogte kunt aanpassen. Het rijden kost weinig moeite dankzij de 7 versnellingen waarmee de driewieler standaard is uitgerust.

Lees meer over de Singly

De Toogether – De ideale duofiets

Samen fietsen op deze duofiets! De bestuurder neemt plaats aan de linkerzijde met het werkende stuur. De passagier zit aan de rechterkant en kan zijn handen kwijt op een gefixeerd stuur met zelf te bedienen versnellingen. De verantwoordelijkheden zijn zo duidelijk verdeeld. De passagier kan meetrappen maar hoeft dat niet te doen.

De beste driewieler is naar ons inziens de fiets die optimaal gemak en comfort biedt waar nodig. Zeker als de gezondheid het niet meer toelaat om op een reguliere tweewieler te fietsen, maar u toch graag mobiel blijft. Een driewielfiets is van nature in balans.

Lees meer over de Toogether duofiets

De Tandem – de klassieke fietshouding

Met de Tandem van Lintech gaat u er gezellig samen op uit; een uitkomst voor mensen die niet zelfstandig deel kunnen nemen aan het verkeer maar wel graag willen (blijven) fietsen.

Bij de Lintech Tandem zit de bestuurder voorop en de tweede fietser achterop. Het achterste stuur heeft uitgebreide instelmogelijkheden. Door de bouwwijze van het frame is de fiets sterk en robuust. Dit maakt de Tandem geschikt voor hoog intensief gebruik. Het frame biedt een uitstekende basis voor diverse aanpassingen voor mensen met speciale behoeften. Dankzij de gesloten kettingkasten worden de fietskettingen minder snel vies en is de fiets onderhoudsarm.

Lees meer over de Tandem

Dit is een selectie van fietsen die POM Revalidatietechniek aanbied, en met onze jarenlange ervaring om fietsen op maat maken, is er altijd een fiets die geschikt is voor u. Sommige modellen komen met een gratis proefrit, zoals de Suelo E en Toogether, dus ervaar wat onze fietsen voor u kunnen betekenen!

Met onderstaand formulier neemt u contact met ons op :

Contact

Heeft u vragen over Pom of een van onze producten? Of heeft u interesse in een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs? Dan kunt u ons ook via onderstaand contactformulier bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon : 024-3659550

Winkel :
Sint Maartenskliniek
Route nr. 016
Hengstdal 3
6574 NA Ubbergen (bij Nijmegen)