Go to Top
 • Geen producten in je winkelmand.

Firefly

  Badzit SplashyBIG Firefly

   595,04 incl. BTW

  De SplashyBIG is de grote variant van de Splashy; een handig mee neembaar badzitje van Firefly, speciaal voor kinderen en tieners die romp- en/of hoofdondersteuning nodig hebben tijdens het baden. Hij kan gebruikt worden in bad, onder de douche, in de tuin, op het strand en tijdens waterspel.


  Badzitje Splashy Firefly

   424,79 incl. BTW
  Splashy badzitje

  Splashy is een handig meeneembaar badzitje van Firefly voor kinderen die romp- en/of hoofdondersteuning nodig hebben in bad. Hij kan gebruikt worden in bad, onder de douche, in de tuin, op het strand en tijdens waterspel.


  Firefly Backpack

   74,38 incl. BTW
  Firefly Backpack

  Nieuw! De lichtgewicht Firefly Backpack om nog makkelijker de GoTo Seat of de Splashy mee te nemen.


  Scooot 4-in-1 Firefly

   472,73 558,68 incl. BTW
  Scooot mobiliteitshulpmiddel

  De Scooot 4 in 1 van Leckey Firefly bestaat uit diverse hoogwaardige onderdelen die in verschillende samenstellingen gebruikt kunnen worden. Zo is het mogelijk om geduwd te worden, zelf te rijden, te kruipen en over de vloer te schuiven! Geschikt voor kinderen t/m ca. 6 jaar.


  Therapiemat Playpak Firefly

   324,79 incl. BTW
  Playpak therapiemat

  De Playpak speel- en therapiemat is makkelijk meeneembaar en voorzien van diverse steunen die d.m.v. klittenband op de mat en op elkaar bevestigd kunnen worden. Zo kunt u tientallen verschillende opstellingen maken om uw kind te ondersteunen en te helpen bij de ontwikkeling. Thuis én onderweg.

   


  UpSee Firefly

   364,46 incl. BTW
  Upsee

  De UpSee opent de wereld van uw kind! Met de UpSee kan een kind lopen en staan met de hulp van een volwassene.


  Zitondersteuning Goto Seat | Oude editie

   202,48 239,67 incl. BTW
  GoTo Seat zitondersteuning

  De GoTo Seat zitondersteuning is een handig zitje dat jonge kinderen ondersteunt tijdens diverse leuke gezinsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan samen schommelen, meerijden in een bakfiets of zitten in een boodschappenkarretje! Ook handig in het vliegtuig of op een stoel wanneer je op visite gaat.


  Zitondersteuning GoTo Seat Firefly

   509,92 644,63 incl. BTW

  De GoTo Seat van Firefly is een multifunctionele zitondersteuning voor kinderen met een beperking. Het geeft u en uw kind de mogelijkheid om samen meer activiteiten te ondernemen. Hij is lichtgewicht, compact, makkelijk meeneembaar  en op diverse ondergronden te fixeren.