Corona maatregelen | POM Revalidatietechniek

Corona maatregelen

Door POM Revalidatietechniek op 28 april 2020

Belangrijke informatie coronavirus 26 maart 2020 Pom Revalidatietechniek blijft open en bereikbaar voor al uw (aan)vragen van en over hulpmiddelen.

Ook bij Pom volgen we het nieuws omtrent het Coronavirus op de voet. Gezien de landelijk geldende richtlijnen, zal onze werkwijze anders zijn dan u normaal van ons gewend bent. We hebben vanzelfsprekend een aantal maatregelen ingevoerd, om de kans op besmetting tot een minimum te beperken. Hieronder leest u wat de maatregelen zijn die wij genomen hebben. Uiteraard kunnen deze maatregelen dagelijks veranderen, uitgangspunt voor ons zijn de richtlijnen/adviezen die door het RIVM worden gecommuniceerd.

Onze winkel is enkel geopend op afspraak Hierdoor kunnen wij het aantal klanten dat tegelijkertijd in de winkel aanwezig is tot een minimum beperken. Wij plannen 1 afspraak per tijdstip. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer: 024-3659550. In onze werkplaatsen wordt gewoon gewerkt. Alle reparaties, onderhoud, aanpassingen en het klaar maken van nieuwe voorzieningen gaan gewoon door. Wilt u onze werkplaats bezoeken, dan is het niet gewenst dat u zonder afspraak binnenloopt graag vooraf bellen voor een afspraak. Wanneer u in de Sint Maartenskliniek bent en een Pom medewerker wilt spreken dan hangt er een deurbel bij de ingang van de werkplaats. Onze medewerkers zullen direct klantcontact om veiligheidsreden zoveel mogelijk vermijden en houden gepaste afstand.

Afleveringen en passingen op locatie Wij proberen onze externe activiteiten te beperken tot het hoognodige. Desgewenst brengen wij uw hulpmiddel nog op een door u gewenst adres in Nederland. Wij organiseren onze dienstverleningen in overleg met u op maat, zodanig dat we direct contact vermijden. Bij het plannen van een bezoek worden hier vooraf afspraken over gemaakt.

Richtlijnen Om voor onze klanten en onze werknemers een zo veilig mogelijke situatie te creëren, gelden onderstaande richtlijnen. Heeft u klachten? Neusverkouden, hoesten of koorts? Kom niet naar onze winkel, maar verzet uw afspraak naar een later tijdstip. Kom met zo min mogelijk mensen naar een afspraak.  Zorg voor een goede handhygiëne voor, tijdens en na uw afspraak. Medewerkers van Pom die (lichte) klachten hebben, blijven thuis. Medewerkers van Pom volgen de richtlijnen van het RIVM, wij geven u geen hand, houden zo veel mogelijk 1.5 meter afstand en wij wassen onze handen voor en na elk klantencontact. Hulpmiddelen die thuis afgeleverd worden, worden indien mogelijk buiten afgegeven.