Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Pom Revalidatietechniek viert haar 25 jarig jubileum

Het is feest want Pom Revalidatietechniek bestaat 25 jaar!

In 1993 is Pom Revalidatietechniek in het souterrain ontstaan als afdeling van de Stichting POM (Prothese- en Orthese Makerij Nijmegen). POM was toentertijd nog onderdeel van de St. Maartenskliniek. De stichting is in 1998 echter verder gegaan als Pom BV. In de beginjaren waren de activiteiten van Pom Revalidatietechniek hoofdzakelijk gericht op de dienstverlening voor de kliniek, zoals het verstrekken van rolstoelen voor de patiƫnten.

Per juni 2014 is de afdeling Pom Revalidatietechniek verzelfstandigd en verder gegaan als Pom Revalidatietechniek BV. De overige afdelingen zijn nu onderdeel van OIM. Tot voor kort bestond Pom uit 4 bedrijfsonderdelen: Revalidatietechniek, Orthopedietechniek, Orthopedische schoentechniek en Podotherapie. De overige afdeling vallen nu onder OIM

Inmiddels zijn we landelijk opererend, hebben we 12 mensen in dienst, zitten we op een prachtige locatie binnen de St. Maartenskliniek en bieden we een heel breed scala aan hulpmiddelen, zoals; speciale aangepaste fietsen, zitvoorzieningen, adl-hulpmiddelen, kindervoorzieningen en hebben we naast de vernieuwde winkel ook een webshop. Hiermee streven we ernaar voor zoveel mogelijk mensen het dagelijks leven te vergemakkelijken, comfortabeler te maken en de mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *