Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Bezoek ons op de Liever thuis! beurs (23-25 nov.)

Altijd al eens een van onze fietsen willen uitproberen? Of heeft u een specifieke vraag voor onze adviseurs? Kom ons gezellig bezoeken op de Liever thuis! beurs in Eindhoven! U vindt ons bij standnummer 124.

23 t/m 25 november 2017
Beursgebouw te Eindhoven
Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur

Waarom bezoeken?

Op liever thuis! maakt u kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders die laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of u nu komt kijken voor uzelf, uw ouders, vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. De deelnemers staan voor u klaar met een uitgebreid advies afgestemd op uw situatie.

Het aanbod is enorm divers, zo ontvangt u advies over het (ver)bouwen van uw woning of over hoe u het maximale uit uw woongenot kunt halen. Maar maakt ook kennis met aanbieders die alles weten over het behouden van een gezonde levensstijl met gezonde voeding en beweging of aanbieders die u kunnen ondersteunen in dagelijkse taken.

Naast liever thuis! vindt het evenement LEEF! plaats. Hier staan gezondheid, voeding, comfort, luxe en woongenot centraal. Wanneer u liever thuis! bezoekt, kunt u ook gratis naar LEEF! Hier vindt u onder andere een Mooi & Gezond plein, een Vakantieboulevard en diverse aanbieders van moderne en luxe producten en diensten.

Voor meer informatie zie http://lieverthuis.info/consument/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *