Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Fietsen

imagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover

Tweewielfietsen      Driewielfietsen     Duofietsen      Kinderfietsen

Speciale fietsen

Pom Revalidatietechniek is specialist op het gebied van aangepast fietsen. Lukt het fietsen op een reguliere fiets niet (meer)?  Met een fietsaanpassing of speciale fiets lukt het vaak wel!

Comfortfietsen voor volwassenen

Voor volwassenen hebben wij diverse comfortfietsen van het merk Lintech. Dit zijn twee- en driewielfietsen die een ergonomische zithouding bieden, een extra lage instap hebben en naar wens voorzien zijn van trapondersteuning. Mocht het product dat u zoekt niet op deze pagina staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we het toch aan u kunnen leveren!

Aangepaste kinderfietsen

Voor kinderen met een beperking hebben wij een speciale kinderfietsenlijn. Van driewielfietsen voor de allerkleinsten tot fietsen met trapondersteuning. Wij zetten alles op alles om de juiste fietsaanpassing of fiets te vinden die bij uw kind past. Tot slot leveren wij ook maatwerk.

Gratis Proefrit

De beste manier om erachter te komen welke fiets geschikt voor u is, is tijdens een proefrit met een van onze adviseurs. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefrit in Nijmegen, Heeten of bij u aan huis.