Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Fietsen

imagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover

Kinderfietsen
Tweewielfietsen
Driewielfietsen
Aanbiedingen

Aangepaste kinderfietsen

Pom Revalidatietechniek is specialist op het gebied van aangepast fietsen. We hebben diverse kinderfietsen in ons assortiment. Van driewielfietsen voor de allerkleinsten tot en met ligfietsen en fietsen met trapondersteuning. We bieden een breed scala aan oplossingen om kinderen beter te laten fietsen. We hebben diverse standaardoplossingen, maar we maken ook aanpassingen op maat.

Gratis Proefrit

De beste manier om erachter te komen welke fiets geschikt voor u is, is tijdens een proefrit met een van onze adviseurs. Neem daarom contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende proefrit in Nijmegen, Heeten of, op route, bij u aan huis. Wij helpen u graag op weg.

Comfortfietsen voor volwassenen

Voor volwassenen hebben wij diverse comfortfietsen van het merk Lintech. Dit zijn twee- en driewielfietsen die een ergonomische zithouding bieden, een extra lage instap hebben en naar wens voorzien van trapondersteuning. Mocht het product dat u zoekt niet op deze pagina staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we het toch aan u kunnen leveren!


Kies een van onderstaande productcategorieën

kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover