Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Fietsen

imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover

Kinderfietsen
Tweewielfietsen
Loopfiets
BerkelBike
Driewielfietsen
Aanbiedingen

Aangepaste kinderfietsen

Pom Revalidatietechniek is gespecialiseerd in kinderfietsen. Van driewielfietsen voor de allerkleinsten tot en met ligfietsen en fietsen met trapondersteuning. We bieden een breed scala aan oplossingen om kinderen beter te laten fietsen. We hebben diverse standaardoplossingen, maar we maken ook aanpassingen op maat.
Regelmatig hebben we ook gebruikte fietsen in de aanbieding.

Gratis Proefrit

De beste manier om erachter te komen welke fiets geschikt voor u is, is tijdens een proefrit met een van onze adviseurs. Neem daarom contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende proefrit in Nijmegen, Heeten of, op route, bij u aan huis. Wij helpen u graag op weg.

Comfortfietsen voor volwassenen

Voor volwassenen hebben wij diverse comfortfietsen van Lintech. Dit zijn twee- en driewielfietsen met een lage instap en trapondersteuning. Tevens hebben wij de BerkelBike, een driewielfiets/aankoppelfiets met zowel  arm- als beenaandrijving. Ook kunt u bij ons terecht voor de Alinker, een unieke loopfiets met 3 wielen voor extra stabiliteit. Mocht het product dat u zoekt niet op deze pagina staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we het toch aan u kunnen leveren!


Kies een van onderstaande productcategorieën

kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover
kinderstoelenimagehover