Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Leren

imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover  imageimagehover

Stoelen
Tafels
Schrijven
Knippen
Zitondersteuning

Sommige kinderen hebben net wat meer ondersteuning nodig, ook op school. Pom Revalidatietechniek heeft een jarenlange ervaring in het adviseren, aanmeten, aanpassen en afstellen van schoolmeubilair.

Gezond zitten

Iedere leerling is gebaat bij goed passend meubilair. In de praktijk hebben scholen slechts enkele ‘gemiddelde’ maten meubilair. Om ervoor te zorgen dat uw kind gezond zit, werkt een adviseur van de Pom in nauwe samenwerking met de behandelend ergo- of fysiotherapeut. Soms is een kleine aanpassing aan het huidige meubilair al voldoende. Anders wordt er gezocht naar een passend alternatief. In veel gevallen wordt vergoeding voor de aanpassing aangevraagd bij het UWV.

Nieuwe procedure UWV

Sinds 1 juni 2017 is de procedure voor aangepast schoolmeubilair veranderd. Klik op onderstaande knop om hier meer over te lezen:

Download brochure

Wilt u aangepast meubilair aanvragen voor uw zoon of dochter? Het volgende bestand bevat een stappenplan wat u kunt volgen bij het aanvragen van het meubilair bij het UWV.

Download brochure

Meubilair op maat

Als standaardvoorzieningen niet voldoen, kan Pom in de eigen werkplaats individuele aanpassingen maken. Bij aflevering wordt het meubel op maat van uw kind ingesteld en krijgt de leerkracht uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van het product.

Hulpmiddelen op school

Naast het meubilair kunnen verschillende kleine hulpmiddelen het prestatievermogen van een kind helpen verhogen. Door een eenvoudig hulpstukje op een pen of potlood is deze beter vast te houden. Of een schaar met een veertje dat het knippen gemakkelijker maakt.
Mocht het product dat u zoekt niet op deze pagina staan, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we het toch aan u kunnen leveren!


Kies een van onderstaande productcategorieën

stoelenimagehover
stoelenimagehover
stoelenimagehover
stoelenimagehover
stoelenimagehover